lunde
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi. Foto: Akershus Energi

Mangedoblet resultatet i første kvartal.

  • Øyvind Lie

Akershus Energi oppnådde et resultat etter skatt i første kvartal i år på 179 millioner kroner. Det er 134 millioner kroner høyere enn for samme periode i 2020, skriver selskapet i en pressemelding. Høye kraftpriser er én av årsakene til forbedringen. En annen er verdiendringen av konsernets aksjepost i Otovo...
Artikkelen er 274 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.