fornybarkonferansean
Arbeiderpartiets Espen Barth Eide og energiminister Tina Bru (H) diskuterte havvind på Fornybarkonferansen tirsdag. Skjermdump: Fornybarkonferansen

Vil ha strategisk mål om én til en-utveksling med sokkelen: – Da har du egentlig ikke stjålet kraft fra land.

– Det er ikke mulig å elektrifisere sokkelen i sin helhet innen 2030 med havvind, så fort går det ikke å bygge havvindparker, så vi er nødt til å ha balansekraft mot land til og fra, sa Espen Barth Eide, første nestleder i Stortingets energi- og miljøkomité for Arbeiderpartiet, under...
Artikkelen er 516 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.