eu flagg
EU-kommisjonen i Brussel. Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

EU-kommisjonens løsning knytter taksonomikravene for vannkraft til vanndirektivet.

  • Øyvind Lie

Onsdag presenterte EU-kommisjonen sin pakke for å kanalisere penger til bærekraftige aktiviteter, den såkalte taksonomien. På tampen av fjoråret rådet det frykt i norsk vannkraftbransje om at det opprinnelig foreslåtte taksonomi-regelverket ville føre til at typisk norsk vannkraft ikke ville få stempelet som miljøvennlig og grønn, slik at det ville...
Artikkelen er 392 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.