lading av gravemaskin
Stills fra produksjon gjort av Varde Film mars 2021.

Mobile ladekontainere skal sette fart i overgangen til utslippsfrie anleggsplasser

BKK har utviklet et konsept for mobil lading av anleggsmaskiner som skal redusere kostnadene ved overgangen til utslippsfrie anleggsplasser, blant annet for Statens vegvesen som har mange store veisamband foran seg. Enova har gitt 15 millioner kroner i støtte til et treårig prosjekt for å utvikle og teste det nye...
Artikkelen er 343 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.