Dam Håsjøen
Bildet viser Dam Håsjøen. Overføringen av Øvre Flisa til Osensjøen gjennomføres ved å demme opp Håsjøene og Håengsjøen til et inntaksmagasin ved utløpet av Håsjøen. Foto: Hafslund Eco

Øker produksjonen med 20 GWh.

  • Øyvind Lie

Hafslund Eco har startet arbeidet med å overføre vann fra Øvre Flisa, (i Elverum og Trysil kommune) og Østre Æra (i Åmot kommune) til Osensjøen, skriver selskapet i en pressemelding. Prosjektet øker kraftproduksjonen med 20 GWh, hovedsakelig i Osa kraftverk i Åmot. 78 millioner Overføringskapasiteten fra Øvre Flisa og Østre...
Artikkelen er 309 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.