rana
Stakraft viser solide resultater i 3. kvartal. Her fra montasje i en av de nye statorene ved Rana kraftverk. Foto: Statkraft

Ett års utsettelse av rehabiliteringen av Rana kraftverk har kostet Statkraft 10-12 millioner kroner bare i ekstrautgifter til leverandørene.

  • Øyvind Lie

I april i fjor ble arbeidet med opprensking og utbedring i vannveien i Rana kraftverk i Nordland utsatt med ett år på grunn av korona-pandemien. Nå er arbeidet gjenopptatt. – Vi er akkurat ferdig med tømming av hele vannsystemet, det har pågått denne uken. Så begynner demontasjen etter hvert de...
Artikkelen er 704 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.