Kroken
Oddmund Kroken, administrerende direktør i Østfold Energi

Østfold Energis driftsresultat sank fra 380 til 74 millioner kroner fra 2019 til 2020.

  • Øyvind Lie

Det skriver selskapet i en pressemelding. Resultatet etter skatt endte på 84 millioner kroner, en halvering fra året før. – 2020 var et spesielt år med den laveste kraftprisen på 20 år. Derfor er vi fornøyd med at vi klarer å levere et overskudd på 84 millioner kroner. Det skyldes...
Artikkelen er 115 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.