vann
Illustrasjonsfoto: Modalen Kraftlag

Småkraft har signert avtale med Energi Teknikk og Captiva Asset Management om å tre inn i Proxima Hydrotech.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

«Foreløpig har Småkraft gått inn med et konvertibelt lån og har samtidig gått i med styremedlem i selskapet», opplyser Terje Vedeler, administrerende direktør i Småkraft AS, til Energiteknikk. Han kan ikke opplyse om hvor stort det konvertible lånet er. Proxima Hydrotech leverer driftsstøttetjenester til småkraftbransjen i Norge. Selskapet, som eies...
Artikkelen er 287 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.