elling dybdal
Konsernsjef i Tussa, Elling Dybdal. Foto: Tussa

Til tross for rekordhøy produksjon.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Historisk lave kraftpriser og betydelig lavere inntekter fra vannkraftproduksjonen preger Tussas årsresultatet for 2020. Konsernets samlede driftsinntekter endte på 854,4 millioner kroner og driftsresultatet på 165,9 millioner kroner. Resultat før skatt ble 138,1 millioner kroner, og etter skatt er resultatet 114,2 millioner kroner. Produksjon i minus Resultatet fra kraftproduksjonen ble...
Artikkelen er 256 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.