bru haltbrekken
SVs Lars Haltbrekken og energiminister Tina Bru (H) diskuterte havvind i Stortingets spørretime onsdag. Skjermdump: Stortinget

Oljeselskapene må selv bestemme hvilken energiforsyning de ønsker, sier Tina Bru.

– Norge ar et kjempestort potensial for havvind, og særlig flytende havvind. Vi står nå i en posisjon hvor vi kan bruke en solnedgangsnæring, olje- og gassproduksjonen, til å få på plass en kraftfull satsing på blant annet flytende havvind. Vil statsråden pålegge oljeselskapene å bygge ut og betale for...
Artikkelen er 410 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.