berget
Konsernsjef Alf Inge Berget i Ringerikskraft. Foto: Hafslund Eco

Styret i Ringerikskraft AS har besluttet å tilsette Alf Inge Berget som etterfølger til Ole Sunnset som konsernsjef.

– Styret er glad for at Alf Inge Berget har takket ja til stillingen som ny konsernsjef i Ringerikskraft. Vi ser frem til å samarbeide med Berget i å videreutvikle Ringerikskraft som et ledende energikonsern. Bergets faglige og personlige kvalifikasjoner gjør han til det beste valget til denne viktige jobben,...
Artikkelen er 332 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.