syvertsen
Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi. Foto: Agder Energi

Agder Energi fikk et underliggende resultat etter skatt på 403 millioner kroner i første kvartal, opp fra 241 millioner kroner i samme periode i fjor.

  • Øyvind Lie

Selskapet fikk imidlertid et driftsresultat på 996 millioner kroner, en nedgang fra 1781 millioner kroner i første kvartal i fjor. Den gjennomsnittlige spotprisen i Agder Energis område økte kraftig i første kvartal, og var på 46,9 øre/kWh. I samme periode i fjor var den gjennomsnittlige spotprisen på 15,3 øre/kWh, og...
Artikkelen er 163 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.