glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Kraftig prisøkning mer enn veier opp for redusert produksjon og tap på sikringskontrakter.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Glitre Energi-konsernet fikk i 1. kvartal et driftsresultat (EBITDA) for konsernet på 271,3 millioner kroner, opp fra 204,2 millioner kroner i samme kvartal i fjor, skriver selskapet i en børsmelding. Spesielt segmentet Kraftproduksjon bidro til den sterke resultatfremgangen, som følge av høyere kraftpriser. Tapte på sikring En positiv verdiutvikling på...
Artikkelen er 238 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.