hilland
Konsernsjef Jannike Hilland i BKK. Foto: BKK

BKK fikk et konsernresultat i første kvartal på 370 millioner kroner, 232 millioner kroner lavere enn i samme kvartal i 2020.

  • Øyvind Lie

«Årsaken til det er den regnskapsmessige effekten av forhåndsolgt kraft. Når kraftprisene stiger, går verdien av forhåndssolgt kraft ned, mens verdien av disse kontraktene går opp når kraftprisene faller», skriver BKK i en pressemelding. I første kvartal i år var områdeprisen på kraft i Bergen (prisområde NO5) på 47,34 euro/MWh....
Artikkelen er 312 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.