nordbøåni
Dammen til Nordbøåni kraftverk i Nissedal i Telemark. Foto: Clemens Kraft

Men renteøkning og høyere kraftpris reduserte underskuddet.

  • Øyvind Lie

I første kvartal i år fikk Clemens Kraft et resultat før skatt på minus 20,1 millioner kroner, mot et underskudd på 34,0 millioner kroner i samme periode i fjor. Selskapets driftsresultat for kvartalet ble minus 15,1 millioner kroner, mot et negativt resultat på 1,2 millioner kroner i samme periode i...
Artikkelen er 270 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.