LOFOTKRAFT
Foto: Lofotkraft

Lave kraftpriser og høye avbruddskostnader trekker ned årsresultatet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Lofotkraft-konsernet fikk i 2020 et overskudd etter skatt på 51,4 millioner kroner, mot 64,1 millioner kroner året før, skriver selskapet i en pressemelding. Lofotkraft Produksjon AS fikk negativt resultat, på -0,6 millioner kroner. Nettvirksomheten fikk et overskudd etter skatt på 29 millioner kroner, en nedgang fra et overskudd på 43...
Artikkelen er 249 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.