Solceller
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

Skal eie halvparten av selskapet sammen med Akershus Energi.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Akershus Energi etablerte Soleie AS i 2020, slik Energiteknikk har omtalt. Nå kommer Østfold Energi inn som partner i selskapet. De to fornybarprodusentene vil eie 50 prosent av selskapet hver. Soleie skal gjøre det enklere for byggeiere og leietakere å få tilgang til solstrøm fra eget tak. Selskapet vil finansiere,...
Artikkelen er 293 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.