skien fjernvarme
Varmesentralen i Skien, som Skagerak Varme nå tar over hele eierskapet av. Foto: Skagerak Energi

Skagerak Varme kjøper hele Skien Fjernvarme AS, og planlegger å bygge ut.

Skien Fjernvarme ble etablert av Skagerak Varme, AT Skog og Løvenskiold Fossum i 2007. Selskapet produserer varme basert på bioenergi på Nylende i Skien, og leverer denne varmen til skoler, kontor- og næringsbygg, sykehus og barnehager i byen. Nå selger Løvenskiold Fossum (15 prosent) og AT Skog (34 prosent) sine...
Artikkelen er 111 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.