Åsedøla kraftverk har en francisturbin på 1,5 MW. Foto: Småkraft AS

Sikrer seg 6,7 GWh i Sunnfjord.

  • Øyvind Lie

Småkraft AS har kjøpt alle aksjene i i Åsedøla Kraft AS. Åsedøla kraftverk ligger i Naustdal i Sunnfjord kommune i Vestland fylke. Det utnytter et fall på ca. 92 meter og har en 1,5 MW francisturbin som gir en årlig produksjon på ca. 6,77 GWh. Kraftverket ble bygget i 2001...
Artikkelen er 190 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.