Skinnvik
Skinnvik kraftverk i Volda. Foto: Småkraft AS

Skinnvik kraftverk på 3,36 GWh har to turbiner for å oppnå optimal virkningsgrad.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Småkraft AS har kjøpt alle aksjene i Skinnvik Kraftverk AS, opplyser selskapet til Energiteknikk. Kraftstasjonen ligger Austefjorden i Volda kommune i Møre og Romsdal, ble satt i drift i 2008, og produserer 3,36 GWh per år. Kraftverket har en fallhøyde på 97 meter, og har to turbiner for å oppnå...
Artikkelen er 150 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.