Henki
PhD-stipendiat Henki Ødegaard med testutstyret i laboratoriet, blant annet riggen i bakgrunnen, som han har utviklet for å måle bergtrykket. Foto: Stein Arne Bakken

Vil finne ut hvor overgangen til stålforing bør være i innløpet til turbinen. 

  • Stein Arne Bakken

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Vi er i laboratoriet på Institutt for geovitenskap og petroleum ved NTNU. PhD-stipendiat Henki Ødegaard viser oss den unike testriggen han har utviklet for å kunne påføre ulike bergtrykk i 75 kilos tunge kuber av bergmateriale. I kubene er det boret hull, og i disse blir det injisert vann under...
Artikkelen er 628 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.