linga
Konsernsjef Olav Linga i Haugaland Kraft. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Konsernsjef Olav Linga er fornøyd med at selskapet har fått flere ben å stå på.

  • Øyvind Lie

Haugaland Kraft hadde i 2020 en omsetning på 1,7 milliarder kroner og et resultat etter skatt på 240 millioner kroner, skriver selskapet i en pressemelding. Dette er betydelig ned fra 2019, da omsetningen endte på 2,4 milliarder kroner og resultat etter skatt endte på 599 millioner kroner. Nedgangen skyldes i...
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.