agder fjernvarme
Vesterveien varmesentral, som leverer fjernvarme til Kristiansand by som kan skimtes i bakgrunnen. Foto: Agder Energi

Samler fjernvarme og bioenergi i et nytt konsern.

  • Øyvind Zambrano Lie

Agder Energi samler selskapene Agder Energi Varme, Bio Energy og NEG (Norsk Energigjenvinning og Norsk Biobrensel) og etablerer et nytt konsern innen fjernvarme og bioenergi. – Denne satsingen handler om å skape et tettere samarbeid i hele verdikjeden innen fjernvarme og bioenergi, fra tilberedning og prosessering av råvarer til grønne...
Artikkelen er 249 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.