dokka
Dokka og Etna møtes tettstedet Dokka i Nordre Land kommune i Innlandet. Foto: Jan-Tore Egge/Wikimedia Commons

Krafttapet vurderes som ubetydelig.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Olje- og energidepartementet endret fredag manøvreringsreglementet for Oppland Energi AS for reguleringen av Dokkavassdraget i Nordre Land, Søndre Land og Gausdal kommuner, i tråd med NVEs anbefaling. Formålet med endringen er å bedre ivareta hensynet til storørret i vassdraget. Da konsesjonen til utbyggingen av Torpa og Dokka kraftverk ble gitt...
Artikkelen er 231 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.