lønnsforhandlinger
Barbro Noss, forhandlingsdirektør for Samfunnsbedriftene, og Geir Aasen, Forhandlingsleder for EL og IT Forbundet. Foto: El og It Forbundet

Samfunnsbedriftene og arbeidstakerorganisasjonene er enige i mellomoppgjøret om Energiavtale I og II.

Årets tarifforhandlinger var et mellomoppgjør der det kun ble forhandlet om lønnstillegg. Energiavtale I er mellom Samfunnsbedriftene og El og IT Forbundet, Fagforbundet, Delta og Parat. Sikrer kjøpekraften Der ble det gitt økning i minstelønninger på 3 prosent og et generelt tillegg på 10.300 kroner til alle. Oppgjøret har en...
Artikkelen er 229 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.