eikredammen
Eikredammen i Hemsedal kommune. Dammen er inntaksmagasin for Hemsil 2 og det som kan bli Hemsil 3. Foto: Hafslund Eco/Aerosport Norge

Det tilsvarer en nåverdi på 42 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
I statsråd onsdag ble det fastsatt reviderte konsesjonsvilkår for reguleringen av Hemsilvassdraget. Hemsilvassdraget ligger i Hemsedal, Ål og Gol kommuner. Hovedformålet med revisjonen er å bedre miljøtilstanden. 7 GWh Departementet pålegger konsesjonæren Hafslund Eco slipp av minstevannføring fra Eikredammen og Flatsjø i tråd med NVEs anbefaling. «Dette vil gi et...
Artikkelen er 225 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.