MORROW
Morrow Batteries og ABB planlegger samarbeid om batteriløsninger og innovativ produksjonsteknologi Tegning: RIFT/NSW Arkitektur

Morrow Batteries og ABB har signert en intensjonsavtale om automatisering, elektrifisering og digitalisering av Morrows planlagte battericellefabrikk og anlegg på Sørlandet.

I tillegg ønsker selskapene å samarbeide om å levere spesialtilpassede batteriløsninger innenfor flere markedssegmenter, skriver selskapene i en pressemelding. – Vi i ferd med å bygge battericellefabrikk, pilotfabrikk og forsknings- og utviklingsanlegg på Sørlandet, og sammen med ABB ser vi frem til å utforske mulighetene der vi sammen kan levere...
Artikkelen er 159 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.