Nørve
Knud Hans Nørve, daglig leder i Clemens Kraft. Foto: Clemens Kraft

Knud Hans Nørve (57) er ansatt som ny daglig leder i Clemens Kraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Jeg ser fram til å ta over stafettpinnen etter Børge Klingan, sier Knud Hans Nørve. - I løpet av få år har Clemens Kraft, med sine dyktige ansatte og solide eiere, bygget opp en betydelig portefølje av kraftverk. Mitt fokus blir bygge videre på selskapets solide base og utvikle...
Artikkelen er 191 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.