fagervollan
Foto: NGK

NGK skal utvikle Fagervollan 2 og 3 i Rana kommune sammen med Statskog.

  • Øyvind Lie

Prosjektet blir sannsynligvis to kraftverk, hvert anlegg på rundt 10 MW, og med en årlig produksjon på til sammen rundt 60 GWh. NGK vil snart gå i gang med konsesjonssøknad. Helgeland Kraft har tidligere jobbet med prosjektene. De ligger i samme område som dagens Fagervollan kraftverk, men skal ikke føre...
Artikkelen er 237 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.