freyr
Freyrs visuelle visjon om den fremtidige gigafabrikken i Mo Industripark. Illustrasjon: Freyr

Freyr Battery framkaller behov for ny transformatorstasjon i Mo Industripark når de nå skal bygge sin første produksjonslinje av fem.

[abform_energi]
Energiteknikk retter opp misforståelser med hensyn til tidligere opplysninger om fabrikkens effektbehov. Saken er oppdatert på ny 23. juli kl 14:25 Når det nylig børsnoterte selskapet Freyr Batterys AS etter hvert vil bygge hele fem produksjonslinjer i Mo Industripark (MIP), stiger effektbehovet i industriparken. Vi publiserte tidligere tallet 1600 MW,...
Artikkelen er 1005 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.