Illustrasjonsfoto: Eidsiva Energi

For første gang etablerer Eidsiva Bioenergi seg utenfor hjemfylket.

  • Øyvind Zambrano Lie

Eidsiva kjøper alle aksjene i fjernvarmeleverandøren Mistberget Biovarme AS, som leverer fjernvarme til leiligheter, næringsbygg og offentlige bygg på Råholt i Eidsvoll kommune. – Kjøpet av Mistberget Biovarme AS gir Eidsiva tilgang til et spennende vekstområde og vi ser frem til å utvikle fjernvarmen på Råholt videre i tett samarbeid...
Artikkelen er 230 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.