Blant annet oppgraderingen av den 90 km lange ledningen Elverum–Trysil fra 66 til 132 kV krever en rettsprosess med samtlige berørte grunneiere. Foto: Eliva

Elvia møter 32 grunneiere i en rettsprosess for å fastsette kompensasjon og andre betingelser rundt oppgradering av flere ledninger i Innlandet fylke.

Det er Elvia som har satt i gang rettsprosessen. Elvias advokat Jo Are Aamodt Brænden forsikrer om at dette er helt udramatisk. – Dette er en forpliktelse selskapet har når de nå er i gang med prosjekter som berører grunneiere langs traseene, sier han. Rettsprosessen skal sørge for riktig og...
Artikkelen er 298 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.