Equinor skal utnytte kompetansen de har opparbeidet seg gjennom Hywind-prosjektene i trepartssamarbeidet om franske flytende havvindprosjekter. Michal Wachucik/Abermedia - Equinor ASA

Equinor går sammen med RES og Green Giraffe i et samarbeid om å by på og prosjektere flytende havvindprosjekter i kommende franske utlysninger.

Selskapene kaller samarbeidet Océole. Tanken er å utnytte hverandres komplementære styrker for å forberede bud i kommende budrunder for flytende havvind som arrangeres av franske myndigheter. Equinor regner seg som det ledende selskapet i verden innen utvikling av flytende havvind, med mer enn ti års driftserfaring på området. Selskapet er...
Artikkelen er 314 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.