vann
Illustrasjonsfoto: Obos

Nesten en firedel av strømsalget i Norge var i fjor opprinnelsesmerket.

[abform_energi]
Som Energiteknikk skrev før helgen, ble NVEs varedeklarasjon for strøm offentliggjort fredag. Den viser at om man ikke kjøper opprinnelsesgarantier, sitter man igjen med en restmiks hvor kun 11 prosent er fornybart. Deklarasjonen viser også at norske kunder kjøpte 32 TWh med opprinnelsesmerket strøm i 2020. Det tilsvarer 24 prosent...
Artikkelen er 281 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.