Danske kraftmaster. Ukreditert bilde fra Rambøll.

Reguleringsmyndigheten mener Statnett ikke informerer markedet godt nok om kapasitet og flytretning på kabelforbindelsene med utlandet.

[abform_energi]
Det var i forbindelse med en hendelse rundt Skagerrak-forbindelsen SK4 at Reguleringsmyndigheten for energi (RME) reagerer på at informasjonen fra den norske systemoperatøren og operatøren av utenlandsforbindelsene ikke var god nok. I et brev 9. juni i år skriver RME til Statnett at «Meldingene som er publisert, gir liten transparens...
Artikkelen er 388 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.