kart småkraft
Småkraftforeninga har fått laget kart over bygde, ubygde og avslåtte småkraftverk i Norge. Skjermdump: Småkraftforeninga

Viser hvor det kan bygges ut 2 TWh fordelt på 290 prosjekter.

Småkraftforeninga har i samarbeid med fornybarselskapet ECOHZ utviklet et digitalt kart som viser plasseringen for alle småkraftkonsesjonene som ennå ikke er bygget. Om alle konsesjonene skulle bli realisert, betyr dette investeringer på 8-9 milliarder kroner, skriver Småkraftforaninga på sin nettside. – Småkraftforeninga har lenge hatt et ønske om igjen å...
Artikkelen er 181 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.