Det var lite sol men sedvanlig grått og vått da Bodø kommune viste fram Nordlands største solcelleanlegg på taket av nye Mørkvedbukta barneskole i Bodø. F.v. Ole Arne Torsvik (energirådgiver), Jesper Brodersen (leder FDVU) og Sissel Olga Pettersen (prosjektansvarlig). Foto: Per-Inge Johnsen/Bodø kommune

Bodø kommune installerer solceller på taket av en ny skole som test for framtidige nullutslippsbygninger.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det er Solar Technologies Scandinavia AS (STS) som leverer det 589 kvadratmeter store solcelleanlegget med en toppeffekt på 100 kW til den nye barneskolen i Mørkvedbukta. Energirådgiver Ole Arne torsvik i Bodø kommune forteller til energiteknikk at de vil bruke anlegget for å samle erfaring med fornybare løsninger og energieffektiv...
Artikkelen er 496 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.