Det var lite sol men sedvanlig grått og vått da Bodø kommune viste fram Nordlands største solcelleanlegg på taket av nye Mørkvedbukta barneskole i Bodø. F.v. Ole Arne Torsvik (energirådgiver), Jesper Brodersen (leder FDVU) og Sissel Olga Pettersen (prosjektansvarlig). Foto: Per-Inge Johnsen/Bodø kommune

Bodø kommune installerer solceller på taket av en ny skole som test for framtidige nullutslippsbygninger.

Det er Solar Technologies Scandinavia AS (STS) som leverer det 589 kvadratmeter store solcelleanlegget med en toppeffekt på 100 kW til den nye barneskolen i Mørkvedbukta. Energirådgiver Ole Arne torsvik i Bodø kommune forteller til energiteknikk at de vil bruke anlegget for å samle erfaring med fornybare løsninger og energieffektiv...
Artikkelen er 496 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.