Energimontør Anders Taxerås hos Otera Infra reparerer avbrente BLL-koplinger på høyspent distribusjonsnettet etter et av de mange tusen lynnedslagene sist uke. Foto: Otera Infra

Over 50 montører fra OneCo og Otera Infra har stått på dag og natt for utbedre nettfeil i Agder etter siste ukes lyn og uvær.

Hos Agder Energi Nett forteller seksjonsleder og beredskapsleder Vidar Jakobsen hos Agder Energi Nett AS at årets sommer-uvær verken var uventet eller spesielt kraftig. – Men det ble litt uvanlig i og med at det traff oss med full bredde, fra Flekkefjord til Risør. Vanligvis rammer uværet oss mer konsentrert,...
Artikkelen er 301 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.