Hywind-turbinene i Scottland (bildet) er en av Equinors fornybar-satsinger. Foto: Øyvind Gravås/Woldcam

Equinor har lagt inn bud på lisenser for å bygge flere flytende havvindparker utenfor Skottland.

Equinor bekrefter i en pressemelding i dag at de leverte et bud i ScotWind rett før tidsfristen 16. juli. Dette er navnet på lisensrunden for tildeling av areal til havvind som er utlyst av Crown Estate Scotland (CES), som forvalter Storbritannias interesser innen eiendom og naturressurser i Skottland. Om lag...
Artikkelen er 547 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.