Utrullingen av systemet for nettstasjonsovervåkning, SafeBase ANSO, i BKK Nett starter allerede i september. (Foto: SafeBase)

SafeBase har inngått en avtale verdt inntil 58 millioner med BKK Nett om Avansert Nettstasjonsovervåking.

Nettselskapet får dermed digitalisert lavspentnettet – en sentral del av nettet som vanligvis gir lite data – slik at de har full oversikt, kan drifte mer effektivt, og levere enda bedre tjenester til kundene sine. Avansert Nettstasjonsovervåking (ANSO) er skreddersydd for selskaper i energi- og telekombransjen. Utviklingen har skjedd i...
Artikkelen er 277 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.