Tina Bru
Olje- og energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Lie

Vil ikke lage egne ordninger for å beregne strømforbruket i samskipnadenes studentboliger.

Som Energiteknikk skrev i forrige uke, reagerer Arbeiderpartiets Åsmund Aukrust på at studentsamskipnadene opplever ulik praksis angående kravet om individuell strømmåling for beboerne. Han viser til et tilfelle i Trondheim som Reguleringsmyndigheten for energi (RME) har til klagebehandling der det anslås en merkostnad på 3 millioner kroner, noe som utgjør...
Artikkelen er 360 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.