Det amerikanske energidepartementet (DOE) har satt av et millionbeløp for å styrke samarbeidet om energiforskning med norske forskere. Foto: DOE

Det amerikanske energidepartementet stiller en millionpott til rådighet for norsk-amerikansk forskningssamarbeid

Potten er riktignok beskjeden, en million dollar fordelt på tre år til ett til tre prosjekter innen emnet «nye ideer til vannkraftmodellering». Det utgjør rundt 8,9 millioner kroner med dagens kurs. I tillegg til dette, forventes det at Forskningsrådet finner midler på omtrent samme nivå til det eller de prosjektene...
Artikkelen er 323 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.