Det var cellene i to av batteripakkene i batteriparken som brant i australske Victoria Big Battery Park. Foto: News 7 Melbourne on Twitter

Fredag brøt det ut brann i en batteripark i Australia. Først i går slukket brannen.

[abform_energi]
Brannen oppsto i en «mega pack» i batteriparken Victorian Big Battery i den australske delstaten Victoria under montasje, skriver den britiske avisen The Guardian. Brannvesenet har ikke slukningsmidler til rådighet for branner i slike litium-ion-celler. Vann vil bare forsterke og forlenge brannen. Derfor valgte brannvesenet å la brannen dø ut...
Artikkelen er 193 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.