Her graves den siste strekningen i Frognerparken der det skal settes opp nye lysstolper. Arborist Christer Carr (t.v.) gir gode råd til maskinfører Roger Gulbrandsen og prosjektleder Øyvind Hagen i Omexom. (Foto: Stein Arne Bakken)

Når høstmørket snart senker seg over Frognerparken, kan du se Norges mest besøkte severdighet, i nytt lys.

I alt er 137 gamle stolpene blitt byttet ut med nye, men i samme design, de karakteristiske kuplene har fått ledlys, og bare i år er det gravd 1600 meter med kabelgrøfter og lagt 3000 meter med rør. Etter fire år er entreprenørselskapet Omexom så å si i mål med...
Artikkelen er 557 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.