Prosjektet med å fornye Ulven transformatorstasjon er en del av Nettplan Stor-Oslo, Statnetts tiltakspakke for å sikre trygg strømforsyning i og rundt Oslo. (Foto: Statnett)

Statnett har søkt NVE om å få oppgradere og utvide Ulven transformatorstasjon i Oslo.

Stasjonen skal fornyes og oppgraderes for å håndtere fremtidens krav til elektrifisering. - Vi forventer en økning i elektrisitetsforbruket i Oslo-området, og det er derfor et behov før å øke kapasiteten også for denne stasjonen, forteller Jan Nyborg, prosjektleder i Statnett. – I tillegg er det nødvendig å skifte ut...
Artikkelen er 197 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.