Kryssende linjer
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Nettselskapet Tensio TN har søkt OED om en tidsbegrenset dispensasjon fra vilkårene for samarbeid om felles driftssentral.

Saken er oppdatert 5. august kl 21:45 Årsaken er at de vil legge alle selskapets ressurser inn i å utvikle og etablere en ny, felles nettsentral med sin sørlige «søster», Tensio TS. Søknaden om dispensasjon er på grunnlag av energilovens paragraf 4-6 og NEM-forskriftens paragraf 4-15. Felles driftssentral I dag...
Artikkelen er 411 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.