gardermoen
Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge (t.v) og Svein Ove Slinde, administrerende direktør i Statkraft Varme. Foto: Coop Norge

Skal etablere det første energipositive logistikksenteret i Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Coop og Statkraft Varme har signert en avtale som sikrer utnyttelsen av spillvarme fra Coops logistikksenter på Gardermoen. Coop skal de neste to årene investere 100 millioner i det selskapet kaller klimavennlig og energieffektiv teknologi på logistikksenteret på Gardermoen, og med dagens avtale sikrer Statkraft at spillvarmen fra logistikksenteret vil...
Artikkelen er 254 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.