klepp energi
Klepp Energi AS er et lokalt energiverk på Jæren i Sør-Rogaland. Selskapet er heleid av Klepp kommune, og bygger og driver strømnettet i kommunen. Foto: Klepp Energi

Klepp Energi foreslår å ta penger fra eiere av 230 volt-nett og overføre dem til eierne av 400 volt-nett gjennom rammevilkårskorrigeringen.  

[abform_energi]
Under et webinar om NVEs inntektsrammeregulering kom daglig leder i Klepp Energi, Håkon Ådland, med kritikk av hvordan reguleringen behandler 400 voltnett. – Skal vi bli effektive med dagens ordning, må vi bli ineffektive, sa Ådland. Han mener ingen 400 volt-selskaper har mulighet til å bli regnet som 100 prosent...
Artikkelen er 778 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.