lockert
Daglig leder Knut Lockert i Distriktsenergi. Foto: Distriktsenergi

«En vedvarende situasjon med store prisforskjeller vil utfordre bransjens omdømme», skriver Distriktsenergi til Statnett.

«Vi er vant med prisforskjeller i Norge mellom prisområder, men det vi nå er vitne til er svært urovekkende. Prisforskjellene er tidvis svært store med opp til dobbelt så høy pris i sør som i nord», skriver daglig leder i bransjeorganisasjonen Distriktsenergi, Knut Lockert, i et brev til Statnett. «Vi...
Artikkelen er 423 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.