linka
Illustrasjonsfoto: Linka

Nett-tapskostnaden økte med 498 millioner kroner på grunn av dyr strøm.

[abform_energi]
Elvias driftsresultat for årets ni første måneder ble 312 millioner kroner, mot 942 millioner kroner i samme periode i fjor. «Endringen knytter seg i hovedsak til økt nett-tapskostnad på grunn av høyere kraftpris», skriver eieren Eidsiva Energi i sin rapport for tredje kvartal. «Elvia har holdt tariffene stabile tross kostnadsøkningene,...
Artikkelen er 359 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.